Helgen spenderade jag i kära Malmö. Först fixade jag nytt pass (bilden blev SÅHÄR ful), sen mötte mamma upp mig och vi gick till Njutbar och lunchade. Jag åt en asiatisk biffsallad, nom nom. Drack även en espresso, vaknade till av den må jag säga. Plus där jobbade inte en men två söta killar så det var ju trevligt. 
På eftermiddagen begav jag mig hem till Amanda, hängde lite, drack eftermiddagsvin, sen kom Johanna och vi beställde hem sushi från Chillout och drack bubbel. Sen begav vi oss till Sara som hade födelsedagsfest! Massa folk och musikquiz och skoj. Vi drog ut och dansade och jag hade obekväma skor så halva kvällen spenderades i enbart strumporna. Bra kväll! :D 


Denna sushi alltså..... YUM!

Var huslig här om kvällen och slängde ihop lite bullar/tekakor. Gjorde dem efter detta recept men bytte ut lins och ärtmjälet mot lika mycket mandelmjöl och kokosmjöl för det var det jag hade hemma. Hade också linfrö i smeten. Det blev goda! Dock inte lika gott som vanliga bullar.... Men ändå roligt! 
Hade i philadelphia, stekt ägg, kalkon och grönsaker, helt ok ändå ;)
I fredags köpte jag dessa underbart fina tulpanerna. Man kan ju inte annat än att bli lycklig. Drack god ripasso och åt middag framför serier.


Dubbla tulpaner är SÅ fint. Även fast de är orangea. 


Igår kom Josefin hit från Malmö och vi drack mer vin och åt mer god mat. Jennifer kom över en sväng med, mysigt var det!


Mums mums! 
 
Imorgon är det måndag igen.... WIIHH!!