Igårkväll var jag duktig och gjorde en stor laddning salsicciasås. Den bestod av tre morrötter, tre selleristjälkar, två gula lökar, två vitlöksklyftor, två burkar finkrossade tomater, timjan, rosmarin, 300 g färsk salsiccia, salt, svartpeppar och lite olivolja. Väldigt enkelt är det, bara hacka alla grönsaker och lägg ner i en stor gryta, ta ur korven ur skinnet och hacka köttet (blir som köttfärs), lägg i detta i grytan tillsammans med tomaterna och kryddorna, lite extra vatten om det blir för tjockt. Sedan ska detta bara koka upp och koka tills grönsakerna är mjuka. Serveras med lång pasta, typ spaghetti eller papardelle. Jag fick ut 6 portioner på detta, så himla bra! Typ 14 kr per portion. Nöjd! 

 

1 kommentarer

Lidia

14 Mar 2014 03:30

Här äter man mye glass ja.....

Svar: Hahah, glass är gott? :D
amandel

Kommentera

Publiceras ej