I söndags gav jag och Carro oss ut på en "liten" utflykt. Vi körde till Söderåsens nationalpark för att vandra i den fina naturen som finns där. Riktigt fint är där faktiskt! Dock regnade det ungefär hela dagen, ganska mycket med, så tårna blev lagom marinerade i mina träningsskor. 
 
Vi började längst upp på Kopparhatten där utsikten är helt otrolig! Sen gick vi neråt i dalgången och följde vad vi trodde var någon sorts runda där man skulle komma tillbaka till samma ställe igen. Det var det såklart inte utan vi hamnade på Skåneleden och på stigar där det såg ut som att det inte gått människor på hyfsat länge. Vid vissa tillfällen blev det att klättra över fallna träd och uppför stenar. 
 
Efter ett tag gick det upp för oss att vi inte hade en aning om vart vi skulle. Vi börjar gå på känsla (som såklart är helt fel), efter en stund blir vi desperata och plockar fram mobilerna. Min mobil tycker vi ska åt ett håll och Carros att vi ska åt ett annat håll. Helt plötsligt är vi inte i nationalparken längre och helt plötsligt är vi inte ens på en stig längre utan står mitt ute i skogen öga mot öga med ett vildsvin. Kan erkänna att jag blev lagom skakis efter det... 
 
Hur som helst lyckades vi lokalisera oss och hittade hem till bilen efter 4 timmars vandring utan paus. Hej hopp vad trötta vi var! Mitt kontrollbehov kom fram ganska tydligt där ett tag (paniken av att inte veta vart vi var eller hur vi skulle hitta tillbaka och hur lång tid detta skulle ta) och Carro underhöll mig med skönsång så att jag skulle tänka på annat. Vi hade också fina Diezel med oss som varnade oss för vildsvinet och var allmänt söt! 


 


Lite skakiga bilder på grund av allt regn! Efter detta blev det inga fler bilder, fick annat att tänka på.. Som att komma tillbaks levande! Men vi hade jäkligt kul och jag går gärna vilse fler gånger! 
 
 
 
Hello bloggen
 
I helgen har jag gjort en massa saker. I fredags var jag ute och åt med Josefin och sen mötte Amanda upp oss för vin och dans, woop! 
 
På lördagen var jag på födelsedags/inflyttningsmiddag hos Challe. Supertrevligt! Massa god mat, champagne och kul folk. 
 

Middag och vin på gamla väster i fredags.


Mumsiga efterrätter hos Challe, den chokladkakan var gudomlig.....
 
 
I lördags var jag i Danmark med Malin, Johanna och Jennifer. Vi var på Louisiana och sen hängde vi i Köpenhamn, så kul det var!


Kaffe och trams på tåget..


Vacker konst av Hilma af Klint


Lunch på Louisiana


Jag har bara ett ben


Galna människor i centrala Köpenhamn


Söta människor!


Mini smörrebröd och prosecco på Royal Copenhagens café


Rosenborg slott, så fint!
 

Muppgänget


Mer prosecco

Och sushi, mmmmmm!!