Dagen efter min födelsedag hade jag middag med mina fina vänner! Här kommer nån bild från kvällen.. Massa tjejer var med, Johannorna, Amanda, lillasyster Fanny, Fia, Malin, Carro, Challe, Sara och Josse! Puss på er!
Amanda och Johanna
 
Challe, Johanna och Malins
 
Kvällens bästa bild
 
Lamm till medda
 
Cosmos på Grand..
 
 
 
 
 
Härom veckan lagade jag en sjuuukt god fisksoppa.. Använde mig tyvärr inte av nåt speciellt recept men kan dela med mig på ett ungefär hur jag gjorde =)
 
Strimla morot, purjolök och fänkål, hacka vitlök (typ 1 klyfta, kan skippas om man inte gillar vitlök) fint och fräs detta i en gryta med smör eller olja. Häll på vatten (mängden bestäms beroende på om man vill ha gryta eller soppa), fiskbuljongtärning och skaldjursfond. Här får man smaka sig fram lite, bättre att ta i mindre från början och mer i slutet ifall det behövs. När grönsakerna är mjuka och soppan kokat ihop lite tillsätt grädde och låt puttra lite till. Här kan man smaka av med ev mer buljong eller fond, salt och peppar samt dill. När smaken känns bra tillsätt lax i kuber samt halverade cocktailtomater, när fisken börjar bli klar lägg i skalade räkor efter behag. Smaka av en sista gång med fond osv. Tror det va allt! Sjukt gott och jag är glas att jag gjorde mycket för nu står där en burk i frysen med! :D 
 
Nu är det sent så nu ska jag sova, godnatt!
 
Kände att den här lilla tjejen förtjänade ett eget inlägg! Det är Johannas nya valpis Bella! En liten goldenvalp och hon är så söt!! (och busig)... Bilderna nedan är från första kvällen och morgonen som jag fick äran att vara med på, massa gos!
Trött tjej i soffan..
 
Duktig som ligger i sin egen säng!
 
Söt vovvi
 
Fascinerad av sin egen spegelbild..
 
Såhär är skönt att ligga!!!
 
Och såhär!