Igår vad jag, Fanny och Challe på mässan Älska mat och vin på Slagthuset. Så trevligt det var! Massa gott vin och god mat.. Efter det tog vi en lunch på Brasserie Kp, mycket bra dag alltså! Lånade några bilder från Challe och några är mina =)
 
Testade drinkar med Xanté, en med jordgubb och en mojito
 
Sen blev det lunch, Challe och Fanny var söta!
 
Häftig lokal
 
Lilla jag var glad
 
Åt entrecôte med friterad potatis, rödvinsreduktion och vitlökssmör, sjukt gott. 
 
Lördagen var en så bra dag! Var i stan med mamma, lunchade, gick i affärer och avslutade med en fika hemma hos mig. Bästa mamma <3 
 
På kvällen mötte jag upp Amanda på affären, handlade gottig middag och sen gick vi hem till henne och drack vin, åt maten och snackade massa skit (kan även ha spelat diverse fjortisspel som "jag har aldrig", men det säger vi inte till nån...) När klockan blev mycket drog vi ut och dansade natten lång! Kan säga att tröttheten fortfarande sitter i efter den natten! 
 
Har färgat håret mööörkt va. Fint?
 
Rejäl lunch på Köttbaren. Lite kluvna känslor om det där stället..! Lite mycket folk och inte så service minded personal, men bra mat! 
 
Chokladtartelette från Hollandia, mums! Älskar mitt fikaporslin Swedish Grace från Rörstrand! 
 
Blev italienskt plock till middag på kvällen, blir aldrig trött på det! 
 
Hade en ny fin top på mig från Stockhlm, MQ. Och jag hade fixat håret värsta, kanske ska göra det oftare?
 
Här ska egentligen ligga en bild på Amanda men hon tvingade mig ta bort den!!!! Jävla unge....
 
 
Cosmopolitans à la KB hahah...
 
 
 
 
En sak jag är väldigt bra på är frukostar. Detta är ganska konstigt eftersom att jag får några år sedan verkligen inte gillade att äta frukost. Jag minns inte riktigt hur det förändrades, jag försökte nog bara piffa till frukosten så mycket jag kunde och nu älskar jag det! Kan få panik av tanken att gå hemifrån utan att ha ätit frukost...
 
Bananpannkakor är en av mina favoriter.. Här är smeten kryddad med "Lilla Lena" som är en blandning av hallon, blåbär, vanilj, kanel, hibiskus, citron och råsocker, så himla god är den! Hade nog lite lavendelhonung från Provence i smeten med.. Toppade med banan, hallon, blåbär, kanel, mer Lilla Lena, raw cacao nibs och lättkvarg. 
 
Avocado tycker jag är himla gott! Här har jag mosat den och lagt på en rostad surdegsmacka med cream cheese, tomat, salt, svartpeppar och citronolivolja. Riktigt mumsigt! Lite yoghurt, banan, blandade frön och honung. 
 
Ännu en pannkaksfrukost med banan, massa kanel, raw cacao nibs och kvarg. Godast blir det med flytande honung på men den vart slut!
 
Hoppas ni fick lite frukostinspiration där ute! =)