Frukostar de senaste dagarna. Den första är kaffe (nespresso) med fullkornsmackor, ost, skinka, senap och tomat och den andra är stekta ägg, ryvita, finncrisp, tomat, gurka och hallonte!
 
Fcik ett mail från min examinator idag att mitt examensarbete, som jag kämpat med länge, äntligen är godkänt! Det enda som ska göras nu är att skicka in det för kontroll och tryck, sedan kan jag ta ut min examen. Ska bli jävligt skönt att ha det på papper och kommer nog inte känna mig helt lugn och nöjd förrän jag har det. För just nu känns det inte så mycket, fällde nån hysterisk tår innan men det gick över snabbt. Kan vara för att jag har så mycket annat som händer nu, plugg, jobb med mera som gör mig tankspridd och kanske lite avtrubbad från att känna mig superlättad. Men skönt är det i alla fall.
 
Nu blir det sängen, kram på er!
Mamma köpte champagne, gulligaste <3
 
Jag, det är ju måndag idag och helgen är över. Jag hade en ritkigt bra helg. Var helt utmattad efter jobb i fredags kväll men i lördags var jag på Älska mat och vinmässan på Slagthuset. Det var så kul! Smakade goda viner och god mat och hade det allmänt bra. Köpte även med mig lite godsaker hem till familjen, det uppskattades! Igår var vi på Ikea och handlade bland annat en skohylla och en lampa till mig, vart ju inte så kul kanske, men nödvändigt!
Det var frost igår morse, jag gick ut barfota i pyjamas på terassen.. brrrr!
På mässan köpte jag vildsvinssalami, ost (minns inte vilken sort) som var lagrad med valnötsblad, och Michel Cluizel mjölkchoklad.. Hade detta som pluggsnacks igår hehe..