Hej hörrni.
 
Hur är det med er idag? Det är rätt bra med mig. Jag var uppe i ottan och åkte till skolan för att skriva tenta, fick trevligt sällskap dit så det var en bra start. Var klar på en timme och en kvart (hade fyra timmar på oss) och sen åkte jag hem. Handlade med mig lunch och en lussekatt på vägen. Under resten av dagen har jag känt mig helt död, upp och ner mentalt och inte orkat göra ett piss. Men det kanske man inte måste på tentadagen. Det har i alla fall blivit en del serietittande, började kolla på Once upon a time, gillar den redan! Älskar sagor och fantasi så detta är helt perfekt för mig. (Förstår fortfarande inte mina vänner som inte gillar detta, hur?!)
 
 
Lussebulle från Mormors bageri, den var gooood!
Hejsan mina vänner!
 
Denna helgen har varit bra. Jobbade lite i fredags kväll och igår under dagen, men innan jobbet igår hann jag med en tidig lunch med mamma och Fanny på Njutbar, supergod mat! Även på jobbet var det trevligt, jag och Josefin fikade på glögg och pepparkakor och spelade julmusik i butiken. Efter jobb var det hem och duscha och sen väntade en trevlig och mysig kväll med mat och film och gos.
 
 
Det blev en caramellmacaron, en av de bästa smakerna! Men dessa var ju inte lika goda som Ladurées, såklaaart! Ska köpa hem massvis när jag är i Stockholm :D
Köpte även en bok idag.. Jag och Carro ska ha bokklubb hehe. 
 
Idag har jag mest pluggat, va även i affären och handlade tentafika, clementiner, cashewnötter och drickyoghurt. Känner jag mig själv rätt kommer jag köra på bara vatten till jag kommer på att jag är snurrig, så var det förra gången jag hade tenta, vilket var sjukt längesen, flera år sen. Har bara haft uppsatser/rapporter/hemtentor de senaste åren i skolan! Men det ska nog gå vägen, rapporterar efter tentan..! 
 
Nu blir det att gå och borsta tänderna, tentan börjar kl 8 imorgon! Wish me luck!
 
 
Hej! Här är två måltider jag ätit senaste dagarna. Den översta är en lunch, grönsaksomelett med ost och spenat! Fräs lök, squash och tomat tills det blir mjukt, krydda med salt, peppar och lite honung, häll över äggblandning (3 ägg plus lite vatten och salt) och blanda försiktigt. När omeletten börjar bli klar så lägg lite ost på ena halvan av den och vik sedan över andra halvan. Detta gick inte så bra för mig som ni ser men man måste inte göra det heller, men osten smälter bättre så. Toppa med lite färsk spenat, NOMNOM!
Ovan ser ni en middag bestående av spenat, ruccola, bönor, rödlök, tomat, parmaskinka och buffelmozzarella. På med lite salt och peppar samt citronolivolja. Sååå jäkla gott så det finns inte. 
 
Idag blir det lunch med lilla Johanna på Entré, indiskt kanske?