I lördags gifte sig Lotta och Emil. Hela helgen är något av det finaste jag varit med om i hela mitt liv och jag är så glad att jag fick vara en del av den upplevelsen. Jag åkte upp till Stockholm i fredags morse, väl framme mötte Lotta mig på centralen och vi åkte hem till henne och Emil och fikade och packade väskan med viktiga saker för bröllopet. Sedan åkte jag och Lotta hem till hennes vänner, vi gjorde brudbuketten, åt pasta, mös och hade det allmänt bra. Fick tvinga oss själv i säng, det var ingen som riktigt ville sova. Kl 4 på natten vaknar jag av att Lotta står i soffan jag sover i och ska plocka ner en enorm klocka från väggen, den tickade tydligen störande och jag tror Lotta sov minst av alla den natten, men det är väl rätt normalt, haha. 
 
På morgonen stod det hår och smink på schemat, sedan åkte lilla Lotta iväg och det var sista gången vi såg henne som Charlotta Andreassen. Någon timme senare kom hon ut ur kyrkan som Charlotta Hägglund istället! Och de var så fina, som en prins och en prinsessa, och jag kunde såklart inte hålla tårarna tillbaka. Senaste veckorna har varit en berg och dalbana för mig känslomässigt, skrattat och gråtit om vartannat. Men det är det fina med livet tycker jag, alla känslor man kan känna. 
 
Det var en himla snöstorm den dagen men vi åkte ändå ut till ett slott och skulle ta bröllopsbilder. Jag assisterade med att hålla allas jackor och ett paraply över brudparet så att de inte skulle bli nersnöade, är riktigt nyfiken på hur bilderna blev! 
 
Sedan bar det av till bröllopsfesten som var helt underbar, jättegod mat och massa folk. Det var en fullspäckad kväll med tal och musik. Jag höll också tal, jag visste vad jag ville ha sagt men det var så svårt när man stod där och alla såg på en. Kunde knappt titta på Lotta för då kom tårarna, jaja, att gråta lite in public kan man väl bjuda på... 
 
När brudparet väl skulle åka iväg så hade bilen fastnat i snön, det krävdes många starka män och en annan bil som fick dra loss den, men till slut kom de iväg. 
 
Sammanfattningsvis, ett perfekt bröllop enligt mig, men sen var det också det första jag varit på. Jag hoppas att brudparet tyckte att dagen var lika lyckad <3
 
Vackra blommor till buketten!
 
Lilla Lotta med färdigt hår och smink
 
Lilla jag
 
Nygifta <3
 
 
En ganska väntad pose av kära Lotta...
 
Pusspuss
 
Vackraste klänningen alltså!
 
Denna bilden fick över 200 likes på fb, rekord? ;)
 
På middagen
 
Söta Challe
 
Jag igen, lockarna försvann i snöstormen
 
Lotta.. dansar??
 
"En bild till, sen orkar jag inte mer!!!" Bridezilla..........
 
En suddig första dansbild får avslutta detta inlägg
 
Tack Emil och Lotta <3
Jag och min partner in crime, Johanna <3
Kloka ord jag hittade på Smänds blogg! Lördagen blev mycket fin, först jobb, sen middag med Johanna på Mando, sedan hem, fixa sig lite och sen fest med Johanna och Amanda. Vi drack gott och pratade en massa, och dansade såklart! 
 
Gottedricka
 
Oj...?
 
Igår morse = trött tjaj