Hejsan!
Idag har jag varit i Lund hela dagen. Började med en trevlig lunch med Gustav som jag inte träffat på sjukt länge! Vi köpte med oss soppa från Buljong upp till hans lägenhet. Jag åt jordärtskockssoppa med syrad grädde och krasse. Till soppan fick man surdegsbröd, hemgjord färskost och olivröra. Drack äppelmust från Sövde musteri till det. Sjukt gott var det! Vi satt och åt i solen på balkongen, riktigt skönt, värsta sommarvädret idag.
Sen i eftermiddag hade jag en föreläsning om renässansen och barockens möbler, intressant! Kom hem vid 19, ätit middag och bara tagit det lugnt. Dricker te, äter macarons och kollar P.S I love you. Bra dag!
Två nya favvoställen i lund!

Hej! Jag bloggar från mobilen, blogg.se har släppt en app, woop woop!

Idag har jag varit i Helsingborg hela dagen hemma hos Malins och lilla Ylva. Vi har pluggat vår gemensamma distanskurs "digital modeskiss", ätit mat, ätit kakor och varit ute på några promenader med skruttan. Här är vi utanför mataffären och väntar på Malins när hon handlar. Vilken mysig vovve! <3

God förmiddag mina vänner. Jag har spenderat dagens första timmar med att kolla på filmen Julie & Julia som Johanna tipsade mig om. Och hon hade rätt, jag gillade den skarpt! Som ni vet är jag lite av en matnörd, Parisnörd och har en förkärlek för 40- 50- och 60-talet, och denna filmen hade alla ingredienser. Se den!
För att fortsätta min kulinariska resa denna dag ska jag snart iväg till Lund och fika med en gammal kompis, sen ska jag följa med henne och hennes klass på studiebesök på Grand hotell!!! Hon pluggar till gastronomisk kock (hallå?!) och tydligen fick jag lov att följa med. Hur kul!?
Vi hörs ikväll, ha en bra dag!