Det finns ingen känsla som är starkare än kärlek. Ta vara på den tid ni har med de ni älskar. Imorgon åker jag och får äntligen träffa den viktigaste personen i mitt liv. Hon får aldrig mer åka iväg nånstans utan mig!!!
Pluggat mycket idag! Duktiga mig! Imorgon ska jag och Ellen ses och sätta ihop vår fina uppsats i arkitekturhistoria och skicka in det. Kommer kännas skönt när det är inne! Efter det ska jag hem och skriva på min uppsats i möbelhistoria plus skicka in en annan uppgift i den kursen.
OCH på onsdag.. dvs i övermorgon... åker jag till PARIIIIIIS. Herremingud, kan inte förstå att jag ska dit redan! Äntligen ska jag få träffa min älskade lillasyster som jag inte träffat på tre månader. Saknar henne så mycket!! Vi kommer ha några underbara dagar i Paris tillsammans!
Planerar jäkelskap....
Jag har mest pluggat idag. Blev en liten fika med Challe och Steffi i förmiddags, sen plugg, sen glögg, sen plugg, sen mat, sen plugg... bara jag som ser ett MöNsTeR? Tänkte att nu får det va nock för idag för mitt huvud håller på att ramla av kroppen och jag kan inte tänka mer.
Detta har jag skrivit om idag, posthuset i Malmö.. Mmhh bara så ni vet är det Ferdinand Boberg som är arkitekt, det är byggt 1906, teglet kallas börringetegel, taket är ett säteri-tak och kupolerna har en gång i tiden varit förgyllda och på grund av detta jämfördes denna ståtlighet med Les Invalides i Paris...
Slående likhet eller vad säger ni...?