Halloj.
Efter min powerwalk och lite mer träning var jag helt slut och däckade i soffan. Under kvällen har jag bara varit trött och inte varit roligt sällskap alls tror jag.. men man kan inte vara på topp jämt! Imorgon är det ännu en skoldag, den sista för att vara exakt. Den sista tillsammans med hela klassen. Imorgon kväll ska vi ut och äta och sen festa loss! Kommer bli roligt. Jag funderar på att gå och lägga mig... vet inte vad annars jag ska göra, haha... eehh..
Mjaou jag är trött säger Nero, och jag...
Hej! Är hemma från skolan nu och ska ut på en promenad. Det är sjukt varmt ute så jag har på mig ett par shorts. Sen att det är pyjamasshorts gör väl ingenting!
God morgon!
Sitter och äter frukost och kollar på Jamie Oliver på tv. Till frukost blir det ett kokt ägg, en fullkornsmacka med keso och krasse och en liten latte. Idag ska jag till skolan och lyssna på redovisningar och opponera. Ska dit vid lunchtid.
Igårkväll gjorde vi inte så mycket här hemma. Jag var ute och joggade men annars kollade vi bara på mad men och death note, en cool animeserie. Ikväll ska vi nog till pildammarna och ha picknick och mysa.
Vi hörs sen!