Charmtrollet nummer ett! Han är så otroligt lekfull och kelen och mysig. Jag önskar att jag kunde ta med honom hem till mig så att man kunde gosa och leka hela dagarna! Han är en brittisk korthår, snart 15 veckor gammal, och han heter Nero =)
Hej. Bloggar från mobilen i sängen i mitt rum hos mamma och pappa. Jag har en sovande katt bredvid mig som varit piggvaren själv hela dagen men som nu sover som en stock! Han är så fin! Ni får kanske se bild imorgon om jag kommer ihåg det :) nu ska jag med sova. Vi hörs snart igen. Godnatt!
Halloj! Jag har verkligen ingen tid att blogga denna veckan! Har varit i verkstan hela dagen idag och hela dagen igår och när jag kom hem igårkväll skrev jag på mer plugg och idag efter skolan var jag och handlade växter m.m. till skolan med... Ni får se när det är klart! Förhoppningsvis blir jag klar med möbeln imorgon vilket betyder att jag kan skriva på processdokumentet på fredag. Det vore bra! Jag har förresten hängt ut min stol som jag gjort i verkstan genom fönstret... Hoppas den inte ramlar ner... Det får vi se imorgon bitti! Hehe... Nej, vi hörs en annan dag! Pusshej