Äääääntligen har vi fått trådlöst här hemma! Det har strulat en massa (trodde vi) men det var tydligen så enkelt att vi inte fattade det... Anywho, nu funkar det och jag kan vara på min egen dator istället för syrrans och jag kan vara var som helst i huset! Just nu är jag i tvrummet och sprider ut alla mina kläder, har en liten rensning, kräver stor arbetsyta, haha. Lyssnar på Nick Pitera samtidigt som Carro introducerade mig för, galet vad han är bra!
Lyssna!!
Jag har varit i Lund med Carrobarro. Vi satt och drack varsitt (!) glas rosé och pratade skit i flera timmar.
Vacker bild på oss i Falun från oktober 2009, tiden går så fort!
Hej =) Jag vill bara säga att jag blir så glad när jag ser att ni tittar in här varje dag fastän jag knappt uppdaterar. Jag lovar att bli bättre så småningom, vill inte kasta bort min fina blogg bara för att saker och ting inte är som de varit de senaste 3,5 åren. Man kanske inte ska skriva för mycket om sitt privatliv, men de flesta kanske har listat ut vad som hänt ändå.. Jag är numera singel! Hur ska man beskriva den här känslan? Ovan, omtumlande, skön, befriande, jobbig, rolig, tråkig, ledsam, underbar. Som ni ser är det många känslor som krockar med varandra och detta gör mig lagom instabil, haha. Man kanske hade önskat att saker och ting hade hänt annorlunda, men det är inte lätt när man har att göra med människor som varken vill eller kan leva sig in i någon annans situation, och som inte heller vill eller kan inse sina egna brister. Nu säger jag inte att jag är perfekt, men jag är fan inte en robot utan känslor.
Vad skönt det var att få ur sig detta! Spelar ingen roll vem eller hur många som läser detta, men jag vill bara säga att det viktigaste är hur DU mår. Du ska inte må dåligt och tro att det är så det ska vara, för det är det inte. Det är DITT liv. Du har bara ett, kom ihåg det.
Kärlek till alla fina människor där ute!