Hejsan. Måndag idag och jag har inga föreläsningar i skolan. Så skönt! Gick till gymet vid lite över nio imorse, var där en timme och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Det tar nog ett tag innan man vänjer sig vid att träna regelbundet, för som det är nu blir jag bara supertrött.

Vad händer mer idag då..? Ska plugga lite, skriva brief till möbelkursen. Annars är det inte mycket på schemat.. Inte så roligt väder heller, mulet och tradigt..

Jag har förresten haft en superbra helg som jag berättar om snart!


Mina löparskor köpte jag i höstas på Löplabbet. De heter Mizuno Wave Alchemy 9, färgen pink. De har högre fotvalv och grejjer för folk med konstiga ben och fötter.. som jag!
Hej! Fredag idag, och ikväll ska jag träffa vänner. Det blir nachos-middag och sen bär det av ut, kb antagligen. Kommer bli riktigt kul känner jag på mig :) Innan idag skaffade jag gymkort! Invigde det med 5 km på löpbandet, gick 2 och sprang 3, det hela tog 45 min! Efter det var jag bara helt död... Så har tagit det lugnt resten av dagen. Ska snart iväg och möta upp vännerna och inhandla maten. Måste fixa mig för utgång innan det så gotta go.. Vad ska man ha på sig!?
Ska ner på stan nu och äta lunch med älskling, det blir nog libanesiskt!