Jag var på en jättehärlig promenad igår! Gick i 50 minuter ungefär, runt Pildammsparken. Vädret var helt underbart och det doftade så gott överallt! Jag älskar våren!
Hej hopp!
Allt bra med er? Jag mår bra, har sovit riktigt gott i natt. Idag ska jag iväg till Lund och träffa Lottis, vi ska luncha och gå i affärer. Just nu sitter jag och äter frukost, två mackor, kokt ägg och te som jag fick i påskpresent av mami, jättegott!
Hejsan!
Idag har jag varit i skolan, gjorde inte så mycket där men efter det gick jag och Malins på stan. Jag köpte de vita jeansshortsen! Dom sitter som en smäck, men det dröjer ett tag till jag använder dem, om jag ska använda shorts ska jag antingen vara utomlands eller så ska det vara riiiktigt varmt.
När vi var på stan så fick jag helt plötsligt sjukt ont i magen och blev illamående. Var tvungen att åka hem, mådde så dåligt :S Det gick inte över när jag kom hem så jag la mig på sängen och somnade. Sov två timmar ungefär och efter det kändes det bättre. Känns fortfarande inte helt hundra men mycket bättre än innan. Riktigt mysko i alla fall...
Imorgon ska jag vara hemma, ska plugga och ut och gå. Har köpt en stegräknare och har redan upptäckt att jag inte går 10 000 steg en vanlig dag (vilket man ska) så jag får försöka gå minst det. Sen ska jag nog vara hemma själv på kvällen, älsklingen ska kolla fotboll hos en kompis. Vad ska jag göra hela kvällen? Haha.. nej, men jag har vant mig vid att ha folk omkring mig nu när jag varit hemma hos föräldrarna i en vecka så det känns sådär kul att va själv. Men jag får laga mig en god middag och kolla nåt bra program.
Jag är inte trött eftersom jag sov innan... Fast får väl gå och lägga mig snart ändå annars blir dygnsrytmen knasig! Vi hörs imorgon allihopa.
Snygge shortsen från H&M Conscious Collection