Hejhej!

Hade en toppendag igår med Lotten. Vi lunchade på Barista, gick i affärer, klämde bland annat på dyra väskor.. Det blev lite shopping på H&M för min del, hade ett erbjudande som var köp 3 betala för 2, awesome va? Köpte 2 klänningar och en top. Visst, jag kunde köpt nån tjock tröja nu inför hösten men gud vad tråkigt... Köpte även ett armband med en stor rosett på Monki, och ett par löpartights och en ny spork på Stadium. Ni ska få se allt sen nån gång, nu måste jag äta frukost!

Vi hörs senare, ha en bra dag


Fikapaus på Redfellas..


Lotta var tuffing...


Det blev smoothie och frozen yoghurt med blåbär och jordgubbar...

Hej!

Uppe med tuppen idag.. har redan duschat och ätit frukost! Nu ska jag plugga lite så att jag kan träffa Lotta med gott samvete sen. Jag ska skriva några intervjufrågor med mera. Kollar på ett program om frukost på tv. Det är inte lätt att äta det varje dag.. jag tycker det är jättejobbigt att göra det när jag börjar skolan kl 8 tex.. men då försöker jag ofta ta med mig en macka, och så köper jag kanske lite yoghurt i skolan. Men idag har jag ätit mina goda bullar! Dom var verkligen jättegoda, och lätta att göra, ni kan få receptet senare idag!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt goda te (Kusmi, Prince Vladimir) och börja med plugget. Vi hörs lite senare!


Apelsin, citron, vanilj, kanel och kryddor.. mmm!


Hejsan!

Har haft en bra dag, först träffades vi i projektgruppen på Barista, åt lunch och spånade lite frågor inför mötet med Drivhuset som gick super! Hon vi hade möte med hade massa bra feedback till vår affärsidé och verkade intresserad på riktigt, sjukt kul! Efter mötet stack vi hem till Linnea, bakade kladdkaka i racerfart, hade den i ugnen typ en minut, men den vagod ändå, hehe. Sen bar det av till skolan för handledning som också gick bra! Vår lärare hade inget negativt att säga om det vi gjort hittills så det var riktigt skönt. Nästa steg är att få ihop en ordentlig budget.. kan bli intressant!

Kom hem lite efter 17 och har sen dess vilat mig lite, och sen tränat till gamla Britneylåtar, haha. Nu ska jag ta tag i middagen, undrans vad jag ska laga.. humhum.. Maten ska i alla fall va klar till idol och jag hoppas verkligen att det är bättre utbud av bätte röster (och snygga killar) ikväll, igår va kass!

Imorgon ska jag förresten träffa Lotten för fika och shopping! Wiho!

Vi hörs imorgon, pusshej.


Tacka vet jag när Danny var med.. mums!