Åh jag är så trött! Ligger i sängen nu och ska sova. Imorgon ska jag inte upp tidigt, så sjukt skönt ska det bli, känns som det va 100 år sen jag sov ut och inte hade någo att stressa upp till. Kvällen har spenderats med familjen, ätit god mat och massa chips och ostbågar och dippa och choklad och tefat, så jag är ganska mätt och belåten haha.. Imorgon blir det lite kalas hos farmor och farfar, lär ätas en hel del då med haha.. Naj nu blir det sova, hörs imorgon, natti och sov gott!
Hej! Sitter i skolan och lyssnar på slutredovisningar. Jag hade min igår och det är skönt att det är över! Ska jobba 17-20 ikväll och sen hem till föräldrarna, det blir förhoppningsvis god mat och fredagsmys! Vi hörs när vi hörs :) kram!
Nu är det sovdags. Har spenderat kvällen med att äta McDonalds, kolla Napoli-Milan och lite sällskap, som tydligen va sista avsnittet. Ett bra men knasigt program. Innan jag sover ska jag läsa lite och imorgon blir det upp tidigt för att fortsätta plugga. Hörs imorgon och sov gott!