Jag kommer få vg på tentan! Jag känner det på mig!
Vilket tråkigt väder det är, fyy.. Tur att man sitter inne med plugg, eller vad säger ni?

Jag har pluggat hela dagen idag, inte tenta, utan skrivit processdokument till projektet, nu är det klart!

Tentan ska jag plugga till senare, ska nämligen på restaurang med familjen och mormor snart så måste gå och göra mig iordning.

Igår var jag på personalfest med 70-talstema och det va ganska crazy. Gick dit tillsammans med Lotta och vihade rätt kul åt alla packade människor. Jag fick verkligen alla mina fördomar kring personalfester bekräftade! Men maten va sjukt god och efterrätten (morotskaka) likaså. Vi dansade en hel del med, skoj var det. Bilder kommer nån gång, det va Lottisen som tog dem med sin kamera.

I fredags var jag och töserna hemma hos Jennifer på kalas, hade en mysig och rolig kväll, vi åt grillspett och cheesecake och drack sangria och vin. Det blev en liten runda ut, men det va lite dött måste jag säga, haha.. men i spmmar, så du! Ni får bilder från fredags också, när jag är tillbaks i lägenheten för det är där min kamerasladd ligger, hehe..

Naj, nu ska bege mig. Vi hörs sen =) Puss och kram!
Nästan i alla fall! La mig vid halv 2 igår så detta är lite för lite sömn för mig, men har verkligen inget val. Lotta kom 2 timmar tidigare än hon sagt till mig igår, festen började 2 timmar tidigare än vadhon sagt till mig.. hahah. Så där försvann 2 timmar av min pliuggtid helt ekelt!

Hade en intressant kväll igår, det kommer bilder. Nu ska jag plugga, pusshej!