Hejsan!

Allt bra med er?

Jag började dagen med lite idégenerering med Malins och Jennifer för att komma igång på det nya projektet som är att vi ska utveckla något som tar bort hår (blä), sen hade vi föreläsning kl 10. Det var faktiskt en intressant föreläsning, handlade om ergonomi, och det är viktigt att tänka på när vi utformar våra hårborttagngsmojänger.

Efter skolan gick jag till gymet och va där i över en timme, gjorde alla övningar och stretchade lääänge. Det är riktigt skönt att vara där när det inte är nåt folk där, då blir det en helt annan sak, man kan liksom träna i sitt eget tempo. Tur att vi slutar tidigt varje dag nästa vecka!

Nej, nu ska jag dega lite, sen kanske bygga ihop skrivbordsstolen! Spännande!

Puss och kram


Tänk nu på hur ni sitter framför datorn! Ställ in skrivbordsstolen rätt, det ska jag göra ;)

Nu sitter jag och mumsar i mig chokladbrioche och kusmi thé vert à la rose, såå gott! Briochen är inhandlad på Boulangeriet som ligger precis vid triangeln, där finns en massa gott och det är så roligt att det är en fransman som har det.


Teet jag dricker är verkligen supergott! Gillar ni rosor så måste ni smaka =)

Fick förresten en fin blomma av familjen när de va på besök igår, påskliljor! Måste ju ha lite vårkänsla inomhus med.Hej!

Idag är det vår, helt underbart! Det blåser som tusan dock, men det gör inget.

Idag har jag varit i skolan från 9.30-14.30, lagom dag. Vi jobbade på vår formuppgift och blev fakiskt klara, redovisningen är inte förräns på torsdag så det känns bra. Här kommer en skiss på resultatet, be mig inte förklara för jag vet knappt själv hur vi har tänkt ;)Efter skolan gick jag en sväng på stan, och det blev faktiskt lite shopping, hehe.


Linne med snygg rygg från H&M, 99:-, fast 39 med min rabattcheck!
Tights med mockadetaljer från Zara, 249:- De är bruna men det framgår inte riktigt på bilden..
Bodyscrub med kokos från Bodyshop, 215:-

Nu ska jag göra te, pusshej!