Nu ska jag iväg och ta en drink med Carro, blir mysigt!

Idag har jag inte gjort nåt speciellt, ute och sprang imorse, sen städat lägenheten och kollat på the city!

Vi hörs när vi hörs. Puss!
Är man konstig om man hellre vill sitta inne och kolla på True Blood än att va ute i solen? Säsong 3 har ju börjat komma ut på nätet och jag och Micke var helt besatta av det förut. Tydligen hade han kollat på de 2 första avsnitten ("vad skulle jag annars gjort när du va på semester?!") så nu måste jag ta igen dem. Gjorde en riktigt god tonfisksallad till lunch så nu sitter jag och smaskar på den. Den innehåller salladskål, ruccola, rödlök, tomat, gurka, röd paprika, tonfisk, ägg och lite bulgur. Och päron! Gott med något sött i salladen. På det har jag lite svartpeppar och citronolivolja.

Senare ska jag iväg och fika med Johanna, så helt konstig är jag inte! Blir trevligt att ses efter flera veckor. Förhoppningsvis lyckas vi med en träff i helgen med de andra två med. Så skumt att vara ifrån varandra när man träffats konstant, varje dag ända sen september. Detta är vårt sista år ihop och det känns inte helt bra alltså.. Får försöka ta till vara på det och inte deppa ihop om skolan blir för jobbig, vi har ju varandra =)


Mina fina vänner och jag

Hejhej

Nu är jag hemma från en supermysig midsommar i Karlskrona! Åkte i torsdagsmorse, och hade mycket att göra under onsdagen så det blev inga semesterbilder. Internet hos mina föräldrar suger dessutom riktigt mycket. Men nu är jag hemma i min kära lägenhet och det känns jättebra. Vi kom hit vid halv 1 idag och sen dess har jag kollat på the hills och ätit en god bulgursallad med stekta grönsaker. Jag orkar verkligen inte packa upp min väska..

Nej vi får höras senare, puss så länge!