Hej!

Filmen igår va skitbra! Trodde den skulle va för invecklad för sitt eget bästa men den kändes lagom. Den va spännande och annorlunda och bra helt enkelt. Se den!

Idag ska jag jobba 12-15, men innan dess frukostfika med Johanna, måste skynda mig lite nu.. och efter jobb ska jag fika med Carro! Hehe.. Så det blir en bra dag.

Vi hörs! Puss
Hej bloggen

Jag har verkligen ingen lust att blogga nuförtiden. Det enda jag gör är att jobba så det finns inte så mycket spännande att skriva om..

Saker jag gjort på sistone förutom jobb:

- Utgång med Carro i lördags som va skitrolig, vi drack mojitos och träffade på gamla klasskompisar, haha.
- Varit på middag hemma hos farmor och farfar, fick med massa kanelbullar med oss hem!
- Firat mammas födelsedag igår, körde till Höganäs och åt goda räkmackor, körde runt och kollade i några gårdsbutiker med mera. Sen blev det middag och tårta på kvällen, mys!

Ikväll blir det bio med min älskling, ska se Inception!

Japp nu måste jag skynda mig.. börjar kl 13, tjoho!

Pusshej
Hejhej!

Sitter och käkar gröt.. inte jättegott men det går ner.. Ska snart ta bussen mot jobb, tur att jag laddat min ipod idag! Det är plågsamt att åka buss så länge utan musik.

Igår efter jobb mötte jag upp Micke och hans föräldrar som va på besök i stan. Vi åt middag (dom åt efterrätt haha) och sen åkte jag och älskling hem, tänkte hyra film, snabba cash, men just den cdn kunde dom inte hitta i butiken, så det blev slötittande på tv istället. Jag somnade i soffan, öväntat, jag vet.

Nu har jag precis tagit en dusch och sitter här med min gröt som sagt.. jobbar 12-17 och sen ska jag hem till lägenheten igen, mer buss, jippi! ikväll kommer en massa töser hit för lite preparty och sen blir det utgång. Vi kommer va 7 tjejer så det blir fett!

Nej, måste skynda! Ha en bra dag, puss.