Har spenderat kvällen med att kolla på Laguna beach och danska paradise hotell medan pojkvännen spelat nya tvspelet, vi satt bredvid varandra i soffan, jag med hörlurar. Hur ska det gå när vi har mer plats att vistas på? Kommer vi ändå att sitta på varandra? Haha..

Vi kollade lite på Legend of the seeker, men det första avsnittet va 1 och en halv timme långt så det fick avbrytas nu för nu är det sovdags.

Godnatt på er, vi hörs imorgon!

Hejsan hejsan

Har varit en riktigt slö förmiddag, ätit en lång frukost och kollat i sköna hem, tänk va fint vi ska ha det i vår nya lägenhet, hihi!

Jag vet inte om jag sagt det innan, men vi ska flytta! Förstahandskontrakt! Och 56 kvadratmeter! Nu har vi 38, vilket är liiiite trångt faktiskt. Så det kommer bli skitbra.

Nu ska jag kolla på film med mamma, "det regnar alltid i Provence", en fransk film. Mys!

Hoppas ni har det bra, hörs sen.

Hejsan där ute

Här sitter jag och lyssnar på musik från Glee, man blir så glad!

Vad har hänt på sistone då? Igår va det skola hela dagen, sen bar det av direkt hem till Lotta och sedan hem till vår chef Malena på middag. Lite jobb blev det men mest trams, haha, inte jättelätt att va seriös när det har druckits vin. Roligt var det i alla fall!

Idag sov jag till kl 10 vilket va riktigt nice, sen va det jobb 12-15 med Lotta och Malena. Kom mycket folk i vågor, och ibland va det stendött. Efter jobb slöade jag mest hemma hos mamma och pappa, sen kom älskling, och vi åt god middag och efterrätt och choklad och mums. Jag stannar här i natt eftersom det ska va visning i vår lägenhet imorgon, och vi hyr ju i andra hand, så det har inte riktigt med mig att göra, så jag håller mig undan, hehe. Micke va tvungen att åka hem eftersom han skulle jobba tidigt imorgon.

Själv ska jag inte göra så mycket imorgon tror jag. Läsa teori måste jag göra.. Heja mig..

Nej men här är en dagens outfit:


Ny kavaj från H&M, svarta byxor från cheap monday, stövlar som inte syns från bianco, klocka från DKNY, ring från pilgrim.

Mitt internet är redigt segt så det blir allt för ikväll. Men vi hörs imorgon. Natti!