Hej!

FAN nu regnar det. Aldrig att jag åker till Lund och sätter mig i parken om det regnar. Då får festen vänta till ikväll, fast det är lugnt för mig.

Igår hade jag en jättemysig dag med älskling. Efter jag slutat skolan vid 12 så träffades vi och åt lunch på Element, satt där en lång stund och bara njöt av att vara lediga tillsammans (händer nämligen aldrig) och sen gick vi i några affärer och till slut satte vi oss på Redfellas och drack smoothie. Efter det gick vi förbi hans jobb en sväng och sen gick vi hem. Sen var det dags för träning för mig, vi håller fortfarande på med en contemporary hip hop, den är svår.. och mycket nere på golvet så jag har fina blåmärken på mina knän idag, haha.. När jag kom hem hade älskling lagat supergod bolognese, han är duktig på det!

Idag.. Ja, idag är det ju Valborg.. Men saken är den att jag inte varit hemma på valbord på tre år.. Förra året var jag i Paris med Challe, förförravar jag i Turkiet med Carro, och år innan det bodde jag i Paris.. Så jag vet liksom inte riktigt vad jag ska tycka, haha.. Det är ju kanske inte min favorithögtid som ni märker, men med rätt sällskap tror jag det blir skitbra =)

Vad ska ni hitta på idag? Regnar det hos er med?

Vi hörs lite senare, Puss och kram!


Lite mulen bild, men hade ändå hellre varit där just nu.. Får vänta till augusti!

Hejhej!

Hade en mysig eftermidag med Josse och Lidia, vi fikade en långstund och snackade en massa skit =)

Handlade sushi till middag med mig hem, sjukt gott var det.

Hittade dessutom ett fint diadem på Gina tricot, 79:- mycket bra!


Älskar diadem...


Riiiiiktigt god sushi bara 2 min från mitt hus ;)

Nu sticker jag och möter upp vännerna igen, ha en bra kväll. Pusspuss!

Hej!

Jag började dagen med att springa en runda, det var tt jobbigt faktiskt, men jag klarade min runda. Solen skiner ju dessutom så det var skönt ändå. När jag kom hem fixade jag lite frukost i form av havregrynsgröt. I den bytte jag ut halva mängden vatten mot mjölk, och hade dessutom ett ägg och krossade linfrön i (Jennifers tips!) På den hade jag mjölk, äppelmos, kanel och lite kardemumma, smakar nästan som efterrätt :D

Nu har jag kollat lite top model, ska nog se lite till. Senare ska jag sticka iväg till Lund för att träffa Josse och Lidia! Vi ska kolla lite affärer och fika. Blir mysigt, 100 år sen jag träffade dem båda tillsammans!


Jag tycker Nicole är bäst! (säsong 13)