Då ska jag snart iväg och möta upp Josse och Bettan. Har på mig mina trasiga jeans från Zara samt en blommig top från Topshop, orkar inte ta bild.. Till detta ska jag ha vita converse och svart kavaj, blir nog skedasnyggt.

Ska sminka mig nu. Humhum. Vet inte riktigt hur, nåt spännande med ögonen kanske.

Yees spännande.

Vi hörs nog inte förrän imorgon. Puss!
Har jag precis snaskat i mig. Himla gott alltså.

Jag måste nog inse att det är höst nu. 2 dagar i rad har jag cyklat till skolan utan jacka, bara ett linne och kofta. Vad det kallt tror ni? Fyyfan. Fram med jacka, mössa och vantar nu alltså.

Jag ska snart hoppa in i duschen, ska bli skönt med varmt vatten över kroppen, är helt nerkyld! Sen ska jag göra en kopp te och äta lite äppelpaj som jag gjorde igår, sjukt god blev den. Med vaniljsås japp!

Ska möta tjejerna ikväll vid 8-tiden så har lite hemmatid nu, mys!

Vi hörs sen, puss
Hejhej!

Allt bra med er idag? Jag mår finfint. Ska cykla till skolan snart tänkte jag och pilla med solidworks. Har inlämning av det idag, måste bara justera lite färger på legobitarna..

Annars idag händer inte så mycket, förutom ikväll! Då ska jag, Bettan och Josse till debaser, konsert + indieklubb! Blir nog riktigt fett. Vet dock inte alls vad jag ska ha på mig.. Blir att gräva i lådorna.. Eller ta en sväng på stan och hitta nåt kul..? Hmm..

Hur som helst, ska göra mig iordning nu. Vi hörs sen! Puss


Josh Tillman (trummis i Fleet Foxes) spelar ikväll på debaser!