Det var första advent igår, och det är första december imorgon, då tycker jag det passar sig med lite mysbilder här i mörkret.


Det blev bullbak igår hemma hos familjen, jättemys! Molly skulle dock tvunget gå på bullarna innan de åkt in i ugnen, så där är lite kattspår här och var ;)


Det första ljuset var tänt


Stjärna i fönstret hemma i lägenheten, de var inte lätta att få upp.. och har inte satt upp i köket och sovrummet än.. måste göra det..


Här har vi från vänster: Fondue i fredags, shopping: kokoslotion + orkidétvål från yves rocher, lucia chokladglögg (sjukt god), 3 små flaskor årgångsglögg: hjortron & armagnac, lingon & enbär och den sista är blåbär. Sen var jag tvungen att ha en chokladkalender med...

Nu ska jag kolla på film. Vi hörs sen. Puss!

Heeeej

Det är mitt i natten..

Nämen. Har haft 2 bra dagar nu. Haft middag ikväll med älskling + hans familj + min familj, mysigt! Ätit massa mat.. Vi var dessutom på elysée igår och krängde fondue.. shit vad mätt man bli på det, rullar därifrån varje gång haha..

Kollade på 2 filmer igår med, "män som hatar kvinnor" och "antichrist". På rad dessutom.. jisses. Män som hatar kvinnor tyckte jag va mycket bra, Lisbeth är ju så cool! Men, har ni sett antichrist? Helt sjuk film.. Eller det räcker inte. Totalt sjukt och vrickad och sepe film. Men, ändå bra på nåt konstigt skruvat sätt.. Jag och micke hade lång diskussion efteråt i alla fall. Väckte många känslor.. Om ni vågar så se den! Ni kanske ångrar er efteråt men det har aldrig hänt att jag blivit så omtumlad efter en film, var helt slut i både huvudet och kroppen efteråt.

Imorgon består min dag av plugg, sen blir det en sväng i affärer med mamma. Ska köpa lite fint julpynt. Lyckade sätta upp 2 av stjärnorna i fönstret innan idag, de ville inte sammarbeta för fem öre.. Får ta de andra 2 en annan dag.

Nej, nu ska det sovas! Hörs imorgon =)


Hej hopp

Har redigt mycket i skolan nu så ägnar inte mycket tid framför datorn. Men det är bra med mig! Har dock ont i magen.. kan det bero på att jag ätit popcorn tre dagar i rad?

De senaste dagarna har jag varit i skolan mesta tiden, men även jobbat lite, varit på bio (New Moon, ska se den igen snart..) och idag tränade jag, sista dansträningen innan jul var det. Var skitkul och kände mig riktigt nöjd med träningen ikväll, skönt var det med, varit så trött de senaste dagarna men det piggade verkligen upp. Längtar redan tills det bärjar igen nästa år!

Imorgon är det skola igen, men det blir nog inte hela dagen. Jag måste inhandla lite julpynt, typ en adventsljusstake + ljus till den.. kanske nåt med smått. Har handlat fina stjärnor redan att ha i fönstren, måste montera ihop dem med.. kan bli klurigt..

Men vi hörs imorgon under dagen. Sov gott!


Man blir glad av dans!