bloggen bölar, jag la in massa bilder men allt försvann. Får göra det en annan dag.

Hade jättekul igår iaf, fetaste festen på länge! Så roligt att josse är hemma!

Måste sova.. Puss

Hejhej!

Haft en lugn dag hittills, latat mig, övningskört lite, fixat morsdagpresent. Håller på att göra mig iordning för ikväll.. har lite bråttom då bussen går om 50 min.. Ville bara säga hej innan jag drar, bilder får ni imorgon!

Ha en jättebra kväll. Puss på er!


Make love, not war
Hej allihopa!

Har ni haft en bra fredag? Min har varit bra, skolan va inte så dryg som jag trodde den skulle va, gick ganska snabbt. Sen fick jag skjuts hem med pappa så slapp ta bussen. Ikväll har jag tagit det lugnt, ätit en jättegod middag med lite rosévin på det.

Imorgon ska jag hem till Josse som ÄNTLIGEN kommit hem från Australien efter 9 månader, ska bli så sjukt kul att träffa henne igen! Och vet ni, det är 70-tals fest! Kommer bli så ball, jag ska va hippie såklart, vad annars? Disco är inte precis nåt för mig.. Nä, tänk att få flumma runt i en tunika och bara snacka om peace och make love npt war hela kvällen, kommer bli nice. Mamma hade till och med fixat lite grejjer till mig. Jag ska ha en vit stor tunika, utställda jeans, halsband av träpärlor, träörhänge, flätat vitt hårband.. ska försöka hitta ett halsband med peace symbol imorgon, hoppas! Lidia ska också va hippie, såklart ;)

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa lite new moon innan jag somnar.. men måste först ta bort smink.. uh, jobbigt..

Men vi hörs imorgon. Puss!