Hej allihopa!

Läget? Allt är bra med mig. Vad har hänt idag då? För det första har det varit riktigt skönt väder! Var med mamma och pappa och kollade in ett visningshus som var rätt coolt, men inte tillräckligt cooltför dem ;)

På eftermiddagen var jag i stan och flyttade sängar från Mickes lägenhet.. Till vår lägenhet.. Ja, vi har hittat en lägenhet och ska flytta ihop! Jag ska bli sambo! Låter helknäppt men det ska bli jättekul och mysigt och allt. Synd bara att vi int har några pengar att handla nya fina saker för.. Menmen, det kommer. Ska dit imorgon och fixa mer, inventera lite i köksgrejer som jag och mamma sen ska handla på IKEA nån dag. Ska städa och lite sånt imorgon med, kul va?

På dagen imorgon ska jag jobba på mammas jobb med de små söta dagisbarnen, blir roligt, behöver ju pengarna.

Molly ligger just nu här bredvid på mitt skrivbord bland alla tusen saker och sover, hur kan man ha ro där? Fattar inte. Men hon är så söt =) Fanny handlade skor häromdagen, gissa vem som gillar kartongen..


Min bubbi!

Innan hände världens coolaste sak. Jag hade videosamtal med Josse och Bettan!!! OMG det var så fett. Så skumt att de sitter i Australien, hos dem var klockan 8 på kvällen, och här var hon 2 mitt på dagen. Det var underbart att se dom igen och att kommunicera live liksom, det har inte hänt på 6 månader. Längtar tills de kommer hem!

Här är förresten lite andra bilder från veckan

våffeldagen i onsdags.. kunde bara äta 2 stycken..   skola.. skissa, skissa   smoothie, mums, ska göra det imorgon till mig och älsklig.

Nu ska jag lägga mig och läsa ut Twilight.. Hörs imorgon, puss!
Hejsan igen

Då var det lördag kväll, hemmakväll för mig, jag och mamma har hyrt film, Vicky Christina Barcelona som vi ska se, samt äta chips och dippa! Kommer bli mycket nice.

Igårkväll var jag och Lotta hemma hos Challe och åt middag och kollade Let's Dance. Jag tycker faktiskt att Leila skulle vinna, hon är ju ändå härifrån, till och med gått på samma högstadie som jag, coolt va? ;) Det var en trevlig kväll i alla fall, speciellt efterrätten.


Glass med varma hallon och hemmagjord chokladsås...

 
Mina sötnosar!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, ha en jättebra lördagkväll!

Puss!
Hej!

Nu segar jag igen, förlåt =)

Sönt med helg, det är dessutom 10 grader ute! Jag ska fixa lite plugg och sen ska jag och mamma ut och gå.

Vi får höras senare idag. Puss!