Hej igen.

Kollat en aningens långtråkig film precis. Tolken med Nicole Kidman. Den hade kunnat bara bra om det varit lite med action och om jag inte hade varit så himla trött.. Det är definitivt sovtime för mig nu.

Ska träffa Gustav imorgon med, kolla på hans nya lägenhet, ska bli kul!

Sov gott allihopa!
Hejsan

Idag ar jag haft en riktigt slapp dag. Började med skola från halv 9-12, va hemma halv 2, gjorde lite mat och kollade på Pirates of the Carribbean. Det va treans film, är det nån som vet om det kommer nån ny? Hade varit kul och se hur det gick efter 10 år.

Idag blir slappkväll som fin fortsättning på slappdagen. Imorgon ska jag dock vara lite aktiv. Ska åka till farmor och farfar först (jag ska köra hela den biten, omg), sen ska vi handla lite saker till misse, som kommer om 2 veckor. Sen på kvällen ska jag och syster laa god mat, och sen ska jag och Lotta hem till Challe och spela guitar hero och sjunga singstar, vilken kväll alltså.

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll! Puss

Hejhej

Så var dena dagen också slut. Idag har jag varit i skolan mest. Åkte hem till älskling igen på lunchen och hjälpte han att göra sig redo för stockholm, som han har åkt till idag med jobbet. Som tur är så är han inte borta så länge.

Imorgon är det fredag! Skönt. Helg blir nice, men måste plugga till omtentan. Det kommer gå så bra så.

Alltså, varför finns det inget på tv idag? Tråkigt.

Jag ska äta lite Häagen Dazs i alla fall. Det blir mums!

Vi hörs imorgon när jag kommer hem. Puss!