Hejsan

Det är sol ute! Skitbra eftersom jag ska ut på stan och luncha med Gustav idag. Ska också fixa present till Sandra som fyller 20 år imorgon, jag och Challe ska dit ikväll på middag, kommer bli jättetrevligt.

Igår var jag och Micke på bio, vi såg "Benjamin Buttons otroliga liv". Den va ju ganska lång, men den var bra, jag bölade en skvätt där i slutet med. Men vi hann inte äta mat innan filmen så fick proppa i oss popcorn och hoppas att bli mätt på dem. Men när vi kom hem gjorde älskling jättegod sallad. Min duktiga prins.

Gårdagen i skolan var trevlig, lekte med lera hela dagen, åt lunch med Malin och Malin på Grafitti, sallad med varmrökt lax, mums!

Nej nu ska jag äta frukost och göra mig iordning. Men vi hörs sen, ha en bra dag i solskenet. Puss!

Hejsan!

Är redan på skolan, ska träffa gruppen kvart över nu. Idag ska vi leka med lera hela dagen, kul va? Vi ska göra en tejphållare vad jag vet.. Weird.

Kollade förresten precis en sak och det visade sig att JAG KLARADE MIN TENTA! Inga fler tentor denna terminen nu! Tjoho! Det va faktiskt god marginal med. Jag är duktig.

Ikväll ska jag hem till älskling, vi ska kolla bio om vi hittar nån film som passar båda vilket inte är det lättaste.

På lektionen idag ska vi även presentera våra konceptskisser. Jag satt i 8 timmar igår och höll på med det, lång tid. Men det blev bra tycker jag, hoppas de andra tycker det med.

Nej nu ska jag bege mig, hörs sen! Pusspuss
Hejhej

Har precis gjort klart lite plugg med en katt sittandes på datorn. Inte världens enklaste men ganska roligt.

Ska äta frukost/lunch snart och ska till skolan vid halv 12. Börjar inte förrän halv 2 men bussarna går inte bra alltså. Så tråkigt.

Idag ska jag ta verkstadskörkort, vi behöver det till nästa kurs. Ja, låter ju sjukt roligt va. Jag har faktiskt inte tid.. Måste göra klart koncepten till fredag ju..

Men vi hörs ikväll eller imorgon. Ha en bra dag. Puss