Hejsan

Hur är det med er? Det är jättebra med mig, är hemma i lägenheten med älskling nu, känns skönt att va här igen, bara vi två =)

Igår hade vi fullt upp med att handla mat med mera inför idag. Vi ska va hemma hos Mickes kompis Frallan så vi åkte dit och förberedde lite mat, det tog sin lilla tid. På väg hem på kvällen köpte vi med oss sushi och hyrde film. Hade en riktig myskväll här hemma. Idag kommer Mickes andra kompis Andreas samt hans flickvän Victoria hit, de ska också fira nyår med oss och sova här i några dagar eftersom de bor i Karlskrona vanligtvis.

Nej, nu ska jag väcka sömntutan så vi kan få lite gjort här, måste till affären, har noll mat hemma.

Vi hörs nog inte mer idag, så ha en toppenkväll!

GOTT NYTT ÅR <3


En glad Amanda hälsar gott nytt år! =)

God morgon.

Ska hem till mormor snart och ha lite jul i efterskott. Det hade vi igår med familjen med, fick fina julklappar! Bla marc jacobs "daisy" som jag velat ha ända sen den kom, sen fick jag en bok som eter "fransk afton" med massa goda recept och bilder och text! Nu blir det fransk afton i massor! Fick också tre franska filmer, en söt paket med rosdoftande handkräm, nagelbandskräm och en nagelfil (av min fina syster), nya satinlakan till mig och Micke, mysiga strumpor, och lite pengar. Mycket trevliga julklappar =) Sen har jag såklart fått julklapp av älskling med, ett par jättefina örhängen som jag ska ha på nyår tydligen, haha.


Fina örhängen från älskling

Klappar!

Nej, nu ska jag bege mig. Vi hörs sen. Puss!

vår lilla men mysiga stugaandré på g!micke i sin fina *host* nya mössaMickes syster Johanna + pojkvän JonatanFanny och Andréfine vädretfinis!fint som tusannicemin snygga lillasysterpå julafton, så kärt!puss!mumsig julmatJohanna och jagafterski is da shitinne på skilodge, nybyggt och supermysigt!på restaurang vilken snygg bild!

Som ni ser var det väldigt mysigt där uppe, åker lätt dit igen snart =)

Nu: mat!