Imorgon är det den 1:a september, är det inte en perfekt dag att börja skolan på? Allt på en gång liksom, höst, skola.. Men äsch, jag gillar faktiskt hösten. Nu fram till november. Sen blir det bara jobbigt med mörker och slask. Men jag älskar när löven skiftar färg och när det blir kallare och friskare i luften.

Har haft en bra kväll med pannkakor och the Hills. När man väl kollar på ett avsnitt är man fast.. Har duschat med och tagit lite peeling och ansiktsmask. Måste ju vara fräsch till första dagen i skolan, haha.. känn ingen press typ..

Det är fotboll på tv, Zlatan borde göra mål tycker man.

Har inte så mycket mer att tillägga mer än att jag borde läsa igenom lite anteckningar från faddermötet.. ska ju visa runt på skolan och så men saken är den att det har byggts om en hel del så knappt jag hittar, kul att visa runt då haha..

Men vi hörs imorgon. Puss på er!


Söta tjejer!

Idag har jag varit på körlektion, motorväg, massa trafik, blä. Men han sa i alla fall att vi är inne på "mycket avancerad körning". Det låter ju ganska bra va?

Efter det åkte jag till lägenheten, köpte med mig sushi, Micke va hemma på lunch så det va mysigt. Jag vann dessutom över Micke på "mortal combat". Hehehe.

Seeen har jag varit i affären och handlat pannkaks ingredienser för det ska vi äta ikväll.. Men först måste jag diska, och det vill jag inte! Gud va tråkigt..

Imorgon börjar jag skolan. Åh..

Vi hörs senare när jag inte är så deprimerad.. Hahah..

ÄNTLIGEN verkar detta fungera. Satt och försökte igårkväll men antingen är det något allvarligt fel med min dator/internet/bloggen? Jag vet inte och det gör mig lite panikslagen, jag har inte råd att bara gå och köpa en ny dator om det nu är det som är problemet.. Hjälp mig?

Anywhooo..

Bilder!Mina fina vänner! Bettan, Lidia, Simon och Josse

      snygga som få   Christian och jag   Agnes och jag   boyz   nicki, jag och agnes   victor och max   kolla det rökmolnet! inte att leka med  

Tack för en sjukt rolig kväll! Nu kan vi göra detta heeeela tiden för nu är alla hemma i Sverige, inge mer Australien, jorden runt, Spanien, nu är ni faaassstttt mahahahah!