Nu bär det snart av, ska stänga datorn nu och göra mig iordning för resan. Ihh det kommer bli så roligt! :D

Hoppas ni får det bra här hemma och ha en trevlig valborg.

Massa puss och kram så hörs vi på tisdag! <3

Hejhej

Sitter här med en kopp kaffe.. känner inte att jag är så mottaglig för mat just nu, haha. Sen jag och Micke fick en kaffemaskin så dricker jag kaffe varje morgon.. Det är gott men vet inte om det är så bra för mig, men skit samma! :D

Försöker packa, går sådär.. Molly äter på mina kläder och nu har hon kypit in i min garderob och jag vet inte riktigt vad hon håller på med där inne, men ut a hon tydligen inte. Lilla busen.


tittut..

Det visar sig att min och Challes garderob består av typ exakt samma saker. Men vi får försöka skifta lite i Paris annars kommer folk tro att vi är tvillingar eller nåt (har faktiskt hänt förr).

Efter packandet måste jag duscha och fixa lite naglar med mera. Challe kommer vid 12 för att cecka läget och inspektera packning :D

Yes, måste lägga på ett kol här.. Vi hörs sen innan jag åker. Puss!


skolarbete, en rakapparat!

Hejsan.. Japp nu har nerverna satt igång och spöka. Mysigt.

Blev ju inte precis bättre av att kolla på Twilight, helt uppstirrad ju! Hmm.. Ska göra mig iordning nu och krypa ner i sängen, läsa i new moon och hoppas att jag lugnar ner mig. Nu ringde Micke, men jag sa att jag ska först borsta tänder så nu måste jag göra det snaaabbt..

Men vi hörs imorgon, kommer nog bege mig hemifrån vid 4-tiden.

Puss och godnatt!