Hejhej

Idag är det fredag men det kändes som fredag igår eftersom jag var ledig idag. Skönt att vakna hos älskling och veta att man inte behövde stressa till skolan. Åkte hem vid 12, gick sen i affärer och fikade med mamma. Handlade faktiskt ingenting. Måste spar mina pengar så att jag kan åka till Paris till våren..

Ikväll blir det mys med idol, chokladbiskvi och gott te som jag och mamma handlade. Imorgon ska jag skissa en massa miljöskisser, och på kvällen ska jag in till stan med Challe och äta på restaurang, ett franskt ställe, kollade menyn nyss och det låter väldans gott alltihopa! Jag satsar på cointreau-marinerat ankbröst.. Åh.. Hehe.

Hoppas ni får en jättebra fredagkväll!

Puss
Hejsan

Yes, äntligen fått redovisningarna ur världen! Det gick bra, kul att se alla andras idéer med. Efter skolan åkte jag hem till älskling och åt god mat han hade gjort, sen förhörde jag honom till tentan han har på måndag, fastighetsvetenskap.. mums.

Vid halv 4 träffade jag Challe i stan. Vi satte oss och fikade, chai te latte och kladdkaka blev det för min del.. Är fortfarande jättemätt. Det var riktigt mysigt att sitta där inne i värmen, fy tusan vilket hemskt väder det är ute! Regn och blåst och kallt.. Efter fikan gick vi i nån affär, bla Thomas Sabo, så himla fina smycken finns där.. Har sett ett armband.. det kostar nästan 3000.. Hehe. Man kan ju alltid drömma. Men det hade varit kul att ha ett sånt berlock-halsband. Julklapp kanske?

Gick inom affären på väg hem, köpte pasta, bacon, zuccini, paprika, champinjoner, lök och créme fraiche med kantarell och congac smak eller vad det var. Ska se om jag kan svänga ihop nåt gott av det.

Imorgon är jag ledig, skönt. Blir chilldag, men måste skissa massa miljöskisser, har 13 kvar. Men det är lugnt, de ska inte in förrän nästa fredag!

Vi hörs imorgon, puss!


Det väldigt fina armbandet...

Hej.

Träningen gick bra. Plugget är fixat till imorgon.

Nu sova! Puss <3