Heeej :D

Idag är det bannemig fredag och jag är glad tjej på grund av lite olika saker =)
1. AAAAAALLLLLTTT mitt skolarbete är nu avklarat! En skoldag kvar, och på tisdag är det bal och sedan student och hej hopp!
2. Jag har världens bästa pojkvän som gör mig glad som ingen annan <3
3. Jag har nyss kollat på Hairspray, och ni som har sett den vet att man blir helt konstigt glad i hela kroppen =)

Fin lista där ja. Idag har jag varit lite i skolan, en lektion, där jag höll ett tal, som va min sista skoluppgift. Fast mitt under lektionen fick vi gå ut på gräsmattan och fylla i hål som nån dum jävel gjort.. denna otroligt iq-befriade person hade grävt ut "sp3b" (min klass alltså) i gräset. Heeelt sjukt, vem fan kan göra nåt sånt? Rektorerna var aningens sura alltså. Aja, det va en intressant upplevelse..

Sen gick jag och Lidia och hämtade min fina ring, sen begav vi oss mot Malmö för att prova hennes studentklänning, suuuperfin va den =) syrénlila skulle jag kalla det. Efter det va vi så fruktansvärt hungriga så vi va ju tvugna att gå till donken.. hehee.. ja, jag hatar dom (eller bara dör jag jobbade) men det är så gooottt så vi kunde inte låta bli =)

Efter denna minst sagt snaskiga måltid åkte jag hem, chillade lite, sen handlade jag och mamma mat, vi hittade även en liten bolero-koftsak och en väska jag ska ha på studenten.

Ikväll kollade jag som sagt på Hairspray, så söööt!

Hum.. jag är sömnig så snart blir det sleepytime! Men inte än, lördag imorgon ju ;)

Ha det bäst! PUSS
Jiiippiiiii! Äntligen är provet gjort. det gick, men jag vet inte om det gick bra. Så himla synd.. jag tycker verkligen om kursen (internationella relationer) men vår lärare förstör verkligen allt.. nu behöver jag aldrig ha honom igen i alla fall, thank god!

Sitter och äter lite glass.. ska plugga nu snart nån gång.. ikväll kommer älskling =) det ser jag fram emot väldans mycket. 

Imorgon har jag inga lektioner, skööönt! Så det blir sovmorgon med bubbi, vi brukar aldrig få sovmorgon =( alltid nån som ska upp och göra nåt, upptagna personer alltså! Men snart är det slut på det, om 6 dagar är min bal, och efter det har vi inga lektioner, så då är allt ööööver. Nice eller vad.

Jag är glad =) hoppas ni är det med! Pussar


sommar..
Okej, INGEN PANIK nu. Eller jo.. massa panik.... bläääää


fast.... hehe
naaaw boaz..