Hejsan alla. Jobbat idag, därför jag inte hunnit blogga =) Men nu är jag hemma iaf. Jobbet va helt ok, 4 timmar är verkligen lagom alltså. Hade dessutom helt ont i kroppen av någon anledning.. kan bero på allt dansande igår. Har gjort något knasigt med min rygg med.. hm hm..

Igår ja, det va väl roligt. Jag kände mig snygg iaf, det hjälpte :D Haha.. jag sjöng kareoke med, gick nog inte så bra men vafan. Det va kul. Kb va kul med, men musiken där är så opålitlig.. störigt. Jag, Lidia, Josse och Bettan borde starta en egen klubb, den hade varit feeet. Bara ägig musik.

Pratar med älsklingen i telefon nu.. han är söt! Fast telefonen skorrar lite..

Wääää ikväll är det hemmakväll. Det ska bli skönt som fan. Kolla film och äta b&j. Mmmmmhhh..

Jaja vi hörs sen ikväll säkert.. adjööö <3

image33
glad tjej före fästen =)

 

Rubriker är najs ;)

Vi kom iväg och handlade jackan, och lite annat =) Så jag kommer va het när vi går ut ikväll. maaha! Men jaaa.. Det kommer nog bli kul ikväll, har blivit lite mer taggad nu.

Saknar älskling..

Här ska ni få se mina inköp för dagen

image29
kort trench: VILA
klänning: gina tricot
väska: H&M
köpte även tights, men inte så kul på bild kanske =)

Jag har även ätit lite mat idag. smaskens

quinoa, tomater, avocado, kalkon(påläggskalkon), alfalfagroddar, citronolivolja, salt, svartpeppar. MMM
ja, jag är beroende av avocado :D

Nu ska jag gå min väg, så får ni alla ha en treeeevlig kväll! PUSS

Naaajs med helg. Varit jättetrött idag.. det va jättesvårt att gå upp imorse, lixom, vem vill gå ifrån en varm säng med en söt pojke i, inte jag i alla fall :D Men va så illa tvungen.. Skönt att åka en annan väg till skolan för en gångs skull faktiskt, slippa samma gamla folk på samma gamla buss, tåg är bättre för då hör man sin musik ordentligt! Fast jag borde nog ändå handla nya hörlurar, men palllaaaa dom funkar ju lite.

Ikväll ska det festas, jag är trött som sagt, men det går nog braa. Kb är ju alltid trevligt. Dom kommer säkert inte spela mando, bara spelats en gång när jag vatt där och då hörde jag inte ens för jag va på toa EXAKT under den låten, irriterande eller vad!? Aja får hoppas på det bästa tills ikväll.

Ööhh.. Kanske mamma vill följa med mig och handla jacka sen.. hoppas :D Det kan ju gärna få bli en uns varmare dock.. annars är det ingen vits med vårjacka :( Mina skor gjorde mindre ont idag vilket är mycket positivt :D

Carro är dum för hon slår mig hela tiden.. BLÄ!

Japp, nu ska jag ringa mammi. Ha det bra alla. puusss

image28
sötast! höhöhehehihihoho