Hej bloggen. Det är lika varmt idag, skumt.. Sverige är ju ett kallt land egentligen. Men man ska inte klaga, för när som helst kan regnet och hösten komma!

Igår hade jag en jättetrevlig dag (efter kl 13, innan dess jobb). Jag och Carro fikade i stan, åt glass och jag shoppade lite, en typ strandklänning från Vero Moda. Den är jättesöt och ett verkligt kap eftersom det var 75% rabatt ;) snacka om att vara ekonomisk! Jag brukar ha väldigt svårt för det, men hela gårdagen gick på 200 spänn inklusive buss, fika, glass, klänning och nagellack. Imponerande va? :D

Nu ska vi snart in till stan och äta, mamm fyller år så då får man ju festa till det lite! Måste fixa till mig nu. Puss på alla!
Hejsan. Söndag idag ja. Jobbade 7-15, vi var bara 2 pers fram till kl 13 så det va jäävligt körigt alltså. Men det gick, helt slut efteråt dock.

I eftermiddag kollade jag på en film, In America hette den har jag för mig. Den va riktigt bra faktiskt. Smakade även nya magnumglassen essence, väldans god!

(jag ska på semester igen, JEEEJJJ :D)

Nä.. jag är jättetrött, ska lägga mig och läsa, sen sova. Imorgon ska jag först jobba, sen fika med Carro, sen träffa Josse och Bettan på kvällen och planera fest =)

Godnatt allesammans. Puss!
Hej. Nu är jag dålig på att uppdatera igen, men ibland orkar jag inte. Speciellt inte när älskling åkt igen och jag vet att vi inte kommer ses på 3 veckor. Men nu har vi bokat vår semester i alla fall, och det känns så himla bra. Vad vi ska lata oss :D Fram tills dess är det bara jobba som gäller, ta extratider om jag kan, så att jag får så mycket pengar som möjligt. Måste tänka positivt.

Jag vill bara ha min baby hos mig.. =/

Sova nu, upp kl 6..

Puss