Hej allihopa!

Nu är jag i Karlskrona. Tågfärden igår va ganska dryg som väntat, men kom till slut fram och då kom älskling och hämtade mig i hans söta bil. Vi åkte hem till hans föräldrar och åt lite mat, sen åkte vi till affären för att handla mat inför ikväll. Jag handlade ingredienser till den smaskiga cheesecaken. Sen på kvällen igår kollade vi på American Pie.. Haha, sån tramsig film! Jag såg dock inte hela, låg på golvet och fick ryggmassage av Johanna, Mickes syster. Det va fruktansvärt skönt efter att ha suttit på tåget.

Idag sov jag och Micke till 12... Det va skönt =)

Sen gick jag och Johanna till affären för att leta serpentiner. Hittade rosa och silvriga, blir skitsnyggt ;) Efter det gjorde vi efterrätten som nu står och väntar på att ätas av.. mmm

Nu ska jag gå och byta om och sen hörs vi nog inte mer ikväll. Hoppas att ni får en jättebra kväll. Gott nytt år och massa puss! <3


Hejhej!

Nu bär det av till tåget, eller först buss, sen tåg. DRYGT. Kommer va framme vid halv 4 i eftermidag. Då ska vi direkt till affären och handla lite mat till nyår, jag och Johanna ska göra efterrätten, chokladcheesecake! Mmm den kommer bli populär tror jag. Micke och hans kompis ska göra varmrätten, och några andra som ska komma ska göra förrätten. Kommer bli en god middag tror jag.

Nu måste jag bege mig. Hoppas ni alla har det bra och att (om vi inte hörs innan) ni får en jättebra nyår! Gott nytt år =)

Puss!
Jag satt stel som en pinne hela programmet! Var nervös från topp till tå och bara tänkte att nä fan ny tappar dom nåt på golvet eller nä nu nyser nån eller nu svimmar han igen.. Ni som såg det vet vad jag menar =)

Jag tyckte det va ganska knepigt att de inte listat ut att det fanns nåt alarmgrejjs på själva den svarta lådan med. Ganska självklart va? Om jag hade varit där hade jag lätt vetat det, haha..

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna sen krypa ner i sängen. Undrans om jag drömmer om katter hela denna natten med..

Kolla, vad fint jag packat, skönt att inte behöva stå med det imorgon.Och nagellacket jag fick av älskling, jättefin färg. Blir så rörd när jag tänker på honom springandes på Åhlens city bland sminket, rena amazonas för honom ju.. för min skull.. Aw..Nej, nu sova. Puss och godnatt, hörs imorgon <3