Hejsan bloggen. Nu är jag hemma från turkland. Hade det jättebra, varmt som fasen dock. Hotellet va lite sådär, för stort för mig och älskling, ingen lugn och ro alls. Men poolen var bra (vattenrutschbana) och stranden var också bra. Rummet var mycket bra eftersom vi hade ac, annars hade vi nog dött. Jag har inte gjort mycket mer än att sola och bada (och äta) denna veckan, och varit med älskling såklart, så det har varit helt perfekt.

Jisses vad många ryssar där var på hotellet, helt sjukt! Dom trängde sig i matkön...

Kom hem vid typ 3 inatt så är hyfsat seg nu. Men jag orkade faktiskt shoppa lite idag, det blev 2 bastoppar, en svart och en vit (H&M), ett crémevitt linne, en brun stickad kofta (Gina tricot), ett nagellack, och ett Marimekko kollegieblock till skolan. SOM BÖRJAR IMORGON...

Hjälp.

Nä, det kommer bli roligt, men jag är nervös.

Ska äta nu.. Här kommer lite bilder från resan =)

fint väder när vi åkte ;)   från vår balkong   stranden   mmh, lata sig   drinkar. MUMS   mat på beachen   ute på mysig restaurang

Vi hörs imorgon, pusspuss
Idag åker vi! Hmm, jag har fortfarande inte fattat =)

Det regnar här, bra va? Hade varit lite tråkigt att åka ifrån solsken ju!

Jag har inte så mycket att säga mer än att jag har lite resfeber, fast det brukar jag ha.. Men tror allt kommer gå bra, älskling är ju med. Vilken underbar vecka vi ska ha.

Måste gå och fixa det sista nu, åker halv ett. Ha en jättebra vecka här hemma nu. Pusspuss!
Hej bloggen!

Sitter och pratar med älskling på högtalare, roligt =) Imorgon åker vi!! Det ska bli så kul, sjukt skönt att komma bort på semester.. till värmen och solen =) Och med all inclusive, all mat och dricka! Skitbra!

Hmm.. borde packa färdigt, men roligare att sitta här ju.

Kolla in min nya mascara, visst blev det fint med guld?När jag kommer hem ska jag handla nya kläder. Det får bli nån kofta, jeans, vanliga linnen och en väska. Det ska bli riktigt kul att handla höstkläder!

Nä.. ska packa klart nu. Vi hörs kanske ikväll eller imorgon. Ha det bra! Pussar