Heeejsan. Wii idag åker vi! Jag är helt spänd och uppspelt, ska bli skönt att komma bort lite. Men nu kommer vi inte ses på en hel vecka! Klarar ni det måntro? :D

Älskling har åkt hem nu, jag kommer sakna honom jättemycket..

Nu måste jag packa klart mitt handbagage, sen äta nåt. Ni får ha det så bra här hemma nu ;)

Hörs om en vecka! Pusspuss <3

God afton. Jag är trööött. Fixade nyss min ipod, tankade den med lite ny musik, bla massa plain white t's =) tack lillfanni. Bubbi ligger i soffan helt själv så detta blir kort. Imorgon bär det av. Hur coolt som helst! Hoppas att vädret är bra nu bara :/ HIHI

Va på londonmöte idag, intressant, skolan kommer betala mycket :D måste betala en hotellnatt och lite mat själv. Det kan man ju stå ut med! Wöö va nice det ska bli!

Nä, nu måste jag gå till älskling. Men vi hörs kanske imorgon! Jag handlade förresten lite sommalinnen idag, fiina =) Men ni får inte se om tyvärr, hinner inte fota innan jag åker.

Godnatt alla! hörs imorgon =) <3
Hej hopp! Äntligen är mina prov avklarade innan semestern! Har dock tusen efter, men inte tänka på dem nu :D Jag tror provet idag gick bra, man skulle i stort sett skriva allt man visste om dramat, samhället, och kända dramagubbar under alla epokerna, som antiken, renässansen m.m. Sjukt mycket att skriva, kunde inte ta med allt jag visste för då skulle jag aldrig hinna bli klar i tid.

Vi såg en fruktansvärd film på engelskan, Once were warriors, fyfan alltså, om man vill bli deprimerad och upprörd ska man definitivt se den... Så himla hemsk, handlade om massa kvinnomisshandel och våldtäkter. Den är från Nya Zeeland, jag som trodde där bara va massa fin natur, inte ghetton med läskiga gäng i skinnbyxor typ.. Jag kommer inte få se slutet, de ska se det i skolan på måndag när jag inte är där. Great.. Vill ju se hur det slutar!

Började plocka fram grejer jag ska ha med mig idag.. Pappa sa att det ska bli 15 grader i Turkiet nästa vecka.. Jag vägrar tro på honom! Jag menar, SMHI kan omöjligt ha rätt alltid.

Jaja pallar inte mer nu.. blä. Jag vill inte göra fel! (carro vet =))

Ha en trevlig kväll allihopa!